Que és l'Aula de Formació Joan N. García.Nieto?

L’aula Joan N. García-Nieto es un espai formatiu sociolaboral de reflexió i debat, que de manera permanent en el temps, organitza una sèrie d’activitats (xerrades, vídeo-fòrums, visites culturals) adreçades al conjunt de la ciutadania, en general i als treballadors i treballadores de la comarca en particular.

Un espai ideat i gestionat per treballadors i treballadores, que han trobat en CCOO del Baix Llobregat el seu referent sindical i que des del debat i l’intercanvi d’opinions, experiències i posicionaments, esperem sigui un instrument d’aprenentatge en qüestions d'interès social i sindical, amb la resta de persones i entitats interessades en els temes proposats.

L'Aula de formació “Joan N. García - Nieto” porta el nom d'una destacada figura social en la nostra comarca, que a més del seu compromís amb els més desafavorits, va tenir un clar compromís amb el moviment sindical de classe, representat per les CCOO del Baix Llobregat.

Joan N. García-Nieto fou el primer secretari de Formació Sindical de CCOO del Baix Llobregat i va impulsar definitivament l'escola de formació 1r de Maig.

Aquest espai, en definitiva es reclama hereu d'aquella enriquidora experiència per a molts treballadors i treballadores i sindicalistes del Baix Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada